Just nu!
Duell i mötet mellan Järfälla och Lugi i beachvattenpolo under dag 6 av SM-veckan 2018 den 7 juli 2018 i Helsingborg.
Här avgörs tävlingarna på SM-veckan i Halmstad Läs mer här Höger slide
Bli volontär på SM-veckan i Halmstad Läs mer här Höger slide
Välkommen till sommarstaden Halmstad Läs mer här Höger slide
Vänster slide
Höger slide

Bli en del av SM-veckan i Halmstad

Den 24-30 juni 2020 arrangeras SM-veckan sommar i Halmstad. För att genomföra evenemanget söker Destination Halmstad nu engagerade och serviceinriktade volontärer! Anmäl dig nu och bli en del av sommarens största idrottsevenemang.

Prova på-området tar plats på Österskans

På SM-veckans prova på-område kan du möta idrottsföreningar, utställare och andra aktörer. Här kommer du bland annat få chansen att testa på de idrotter som är med på SM-veckan.

Rekord i paraidrotter

På SM-veckan sommar i Halmstad kommer totalt sex paraidrotter att delta, vilket är fler än någonsin.

Skövde får SM-veckan vinter 2023

Riksidrottsförbundet och Sveriges Television har beslutat att tilldela Skövde värdskapet för SM-veckan vinter 2023. Det är första gången som SM-veckan genomförs där. – Skövde har förutsättningarna för att arrangera den mest kompakta SM-veckan hittills, säger SVT:s projektledare Ulf Nilsson.
Beachhandboll under dag sju av SM-veckan den 7 juli 2013 i Halmstad.

Här är idrotterna för SM-veckan sommar 2020

SM-veckan sommar återkommer till Halmstad för tredje gången. Den 24 – 30 juni 2020 är det dags för kampen om SM-gulden. Nya idrotter på programmet och i SM-veckan är beach soccer, ballongflyg och parafotboll.

Tolv SM-veckor i SVT till 2025

Nu är det klart att SM-veckan kommer att sändas i SVT till och med 2025. SVT och Riksidrottsförbundet har undertecknat ett avtal som omfattar åren 2022–2025, vilket innebär att SVT kommer att visa tolv SM-veckor med en mångfald av idrotter under de kommande fem åren. 

Svenska mästaren: ”Jag satt framför datorn tills jag däckade”

Oscar Nilsson blev i helgen svensk mästare i drönarracing på SM-veckan i Malmö. I en intervju med SVT Sport berättar han om hur drönarracingen förändrat hans liv. – Jag kom hem från skolan, startade datorn och så satt jag där tills jag i princip däckade och så vaknade jag nästa dag.
Fler nyheter