Här hittar du som besöker SM-veckan i Linköping praktiskt information så som vilka idrotter som tar inträde, översiktskarta över tävlingsområden,  vad som händer mer under veckan än bara idrott och annat som kan underlätta ditt besök.

Inträden och entréer

De allra flesta aktiviteter på SM-veckan är kostnadsfria och har fritt inträde. SM-festen TimeOut och Barnens SM-vecka har fritt inträde, lika så Mötesplats SM-veckan och de allra flesta idrottstävlingar med några undantag.

Här är de tävlingar med inträde

Tillgänglighet och arenor

De allra flesta tävlingarna kommer att genomföras inom bekvämt gångavstånd i innerstan, på platser som exempelvis Stora Torget, Borggården och Trädgårdstorget. Fem vattensporter avgörs vid Kinda kanal och även på Stångebro kommer det att vara aktivitet. Tinnis är såklart platsen för simning, som är den största idrotten på SM-veckan i Linköping. På Linköpings Motorstadion Sviestad kommer motorsporten att husera, hästsporten håller till på Smedstad Ridsportcenter och i Vidingsjö avgörs bangolf och cricket. Även Ryds motionscenter och Linköpings golfbana kommer att ha tävlingar i discgolf resp. paragolf.

Alla arenorna och deras tillgänglighet (extern länk)

SM-festen TimeOut

SM-veckan i Linköping kommer att bli en riktigt folkfest, fylld av idrott, men också kultur. Som värdstad för SM-veckan har Linköping nöjet att bjuda in till TimeOut – SM-festen i Trädgårdsföreningen 30 juni – 2 juli. Här kan du ta en liten paus från SM-tävlingarna och njuta av skönt häng och aktiviteter för såväl stora som små och härliga konserter.

Läs mer om programmet på SM-festen TimeOut (extern länk)

Barnens SM-vecka

RF-SISU Östergötland arrangerar tillsammans med Stångåstaden och Linköpings Kommun Barnens SM-vecka i Trädgårdsföreningen.
Barnens SM-vecka är prova-på-aktiviteter för barn i främst åldrarna 7-12 år, men givetvis är alla åldrar välkomna att testa de olika aktiviteter som erbjuds. Föreningar från Linköping kommer visa upp sitt utbud och man kommer kunna prova på massor med olika idrotter.

Läs mer om Barnens SM-vecka (extern länk)

Översiktskarta över tävlingsområdena i Linköping