Ishockeyförbundets modell för idrottsforskning, exemplifierat med FUN MAPS

Datum: onsdag 29 juni
Tid:
10.00 – 11.30
Plats: Linköpings Konsert & kongress Studio/Hybrid

Svenska ishockeyförbundets modell för idrottsforskning, exemplifierat med FUN MAPS. Vad tycker idrottarna är kul och hur leder det till spelarutveckling? Under föredraget berörs även Svenska ishockeyförbundet Dam- och flicksatsning 2030. Hur hänger den ihop med vad som är kul?
Man kommer väva ihop FUN MAPS med den utredning som har gjort som heter Fullt lag och fokusera extra på det data som samlats in inom ramen för FUNMAPS, vad den säger gällande skillnader mellan killar och tjejer om vad de tycker är kul, samt varför det ofta finns en annan bild än våra fynd bland folk inom idrotten och hur detta kan påverka negativt.

 

Föreläsare:

  • Amanda J. Visek, PhD, CMPC
  • John Lind, Svenska Ishockeyförbundet
  • Sara Ridderlund, dam- och flickansvarig på SIF

Moderator: Jessica Falkman


Kontakt 

Ulrika Smith Svenstedt
RF-SISU Östergötland
072-0688539
[email protected]


Om Mötesplats SM-veckan

Mötesplatsen är en del av SM-veckan. Med idrotten i fokus lyfts viktiga frågor för regional och nationell utveckling. Med spännande föreläsningar, intressanta gäster, debatter och diskussioner ger Mötesplats SM-veckan inspiration och ökad kunskap inom aktuella ämnen och forskning.

Mötesplats SM-veckan i Linköping arrangeras i samarbete mellan Riksidrottsförbundet, RF-SISU Östergötland, Linköpings Universitet, Linköpings kommun och Visit Linköping.