Här är de platser och arenor där SM-veckan i Luleå/Boden kommer att avgöras.

Boden arena

Sveriges nordligaste multisportarena. Utomhusarenan rymmer 5 000 sittplatser under tak. Inomhusarenan kan nyttjas till olika sportevenemang med läktare som rymmer upp till 2 000 besökare.
Här avgörs: Rallysprint

Pagla skidstadion

Bodens stora skidanläggning har varit plats för SM-tävlingar förr, bland annat Svenska mästerskapen i längdskidåkning 2006.  För tävlingar på elitnivå erbjuder Pagla ett varierande och omväxlande utbud av spår.
Här avgörs: Skidskytte, längdskidåkning, draghundssport och skidorientering

Strajk alley

Strajk Alley öppnade 2010 i helt nybyggda lokaler. Här finns 12 bowlingbanor av högsta klass som används för elitseriematcher. Bowlinghallen har Brunswick GS-X maskiner och banorna är Brunswick prolane.
Här avgörs: Bowling

Storklinten

Bodens alpina anläggning har ett brett utbud av olika typer av utförsåkning och har hållit i många alpina tävlingar genom åren.
Här avgörs: Slalom, parallellslalom och skicross

Måttsund

Två mil söder om Luleå ligger Måttsundsbacken. Här finns tre backar som är mellan 350 och 500 meter långa samt en preparerad puckelpist.
Här avgörs: Puckelpist

Södra hamnplan

En mötesplats i centrala Luleå med aktiviteter både sommar och vinter. Ytan alldeles vid Södra hamns kaj bjuder på vacker utsikt mot den populära isvägen till Gråsjälören och Norra hamn.
Här avgörs: Stadioncross

Isbanan Norra hamn

Varje vinter plogas en välbesökt isbana runt Luleås centrumhalvö. En unik tävlingsarena ska prepareras på isbanan utanför Norra hamn i Luleå med närhet till Kulturens hus och restauranger.
Här avgörs: Isracing, rallycross och crosscart

Arcushallen

En flitigt nyttjad idrotts- och mässhall med en publikkapacitet på upp till 9 000 personer. Ligger i Karlsvik, cirka sex kilometer söder om Luleå.
Här avgörs: Cykeltrial och X-trial

Ormberget

Ormberget är en motions- och friluftsanläggning i Luleå. Här finns välpreparerade skidspår, skidskytteanläggning och utförsåkning.
Här avgörs: Alpinrodel

Luleå Energi Arena

Mitt i centrala Luleå ligger den nyrenoverade, fräscha evenemangsarenan med gott om plats för sport – och mycket mer. Här har våra basketlag tagit 13 SM-guld och här huserar landets bästa basketpublik.
Här avgörs: Jujutsu och armbrytning

Kulturens Hus

Mitt i Luleå centrum ligger Luleås kulturella nav och kreativa motor. Här finns konsertsalar, fina konferensmöjligheter, stadsbibliotek, konsthall, turistbyrå, restaurang och café. På husets översta plan finns även hyresgästen Norrbottensmusiken.
Här avgörs: virtuell bildsport

Här avgörs: virtuell bilsport


 

Med reservation för ändringar.