StudentConsulting är tillsammans med Svenska Spel och Byggmax en huvudpartner till SM-veckan i Piteå 2022. Tillsammans med föreningslivet och andra viktiga organisationer kan vi bidra till positiv samhällsutveckling genom inkludering, nätverk, jobbskapande och integration.

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Varje dag arbetar vi utifrån vår mission att sätta fler människor i jobb till branschens nöjdaste kunder. Hos oss möter företag sina framtida medarbetare och jobbsökande sin framtida arbetsgivare. Meet Your Future.
– Vi är övertygade om att näringslivet och föreningslivet tillsammans har stor möjlighet att påverka samhället, och livet för många medmänniskor som idag står utanför samhället, till det bättre.
StudentConsulting har under det senaste året tillsatt 17 406 jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 206 uppdragsorter, över 450 000 kandidater och 17 022 kundbeställare.