Ta del av den forskning som pågår på Luleå tekniska universitet i samarbete med Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) och vallateamen för landslagen i skidskytte och längdskidor. Du får möta forskare, tränare och landslagsaktiva från längd- och skidskyttelandslagen, som berättar om OS-upplägg och hur de ser på utfallet.

Onsdag 23 mars kl 17:00-20:00, digitalt

Medverkar gör:

  • Johannes Lukas, förbundskapten Svenska Skidskyttelandslaget
  • Anders Byström, landslagschef Svenska Längdskidlandslaget
  • Anna-Maria Uusitalo, sportchef Svenska Skidskyttelandslaget
  • H-C Holmberg, forskning- och utvecklingschef för Sveriges Olympiska Kommitté, samt adjungerad professor vid Luleå tekniska universitetet
  • Peter Mattsson, verksamhetschef för projekt elitidrott 2030 på Riksidrottsförbundet
  • Anna Magnusson, landslagsaktiv skidskytt
  • Ebba Andersson, landslagsaktiv längdskidåkare

Moderator är Joakim Abrahamsson, verksamhetsledare för elitidrott vid Luleå tekniska universitet och tidigare förbundskapten för längdskidlandslaget.

Målgrupp
Alla intresserade

Kostnadsfritt
Träffen är gratis.

Plats
Digitalt via Zoom.
Se sändningen från din egen enhet eller kom till ”Mötesplats SM-veckans” lokal på Pite havsbad och kolla därifrån. Kryssa i hur du deltar när du gör din anmälan.

Anmälan senast den 22 mars.

Anmäl dig här


Om Mötesplats SM-veckan
Mötesplatsen är en del av SM-veckan i Piteå, 23–28 mars 2022. Med idrotten i fokus, lyfts viktiga frågor för regional och nationell utveckling. Under Mötesplatsens flagg för vi samtal, blir inspirerade och får ökad kunskap inom aktuella ämnen och forskning.
Mötesplats SM-veckan arrangeras i samarbete mellan Riksidrottsförbundet, RF-SISU Norrbotten, Luleå Tekniska Universitet, Region Norrbotten och Piteå kommun.


Kontakt 
Åsa Christensen
[email protected]
070-298 00 39

Helene Johansson
[email protected]
070-686 04 49