Huvudpartners

Huvudpartner Svenska Spel

Svenska Spel är Sveriges största idrottssponsor och vi hejar på jämlik idrott! Vi tror på idrotten som en positiv kraft i samhället och ser SM-veckorna som ett tydligt exempel på idrottsrörelsens mångfald, samhällsnytta och bredd. Sedan 2015 är Svenska Spel stolt huvudsponsor till SM-veckan. Tillsammans med idrottsrörelsen arbetar Svenska Spel för att göra idrotten mer jämlik, där alla får samma möjligheter att vara delaktiga.


Huvudpartner Byggmax

Svensk idrott välkomnar alla – både nybörjare och proffs – som vill idrotta och nå sina drömmar. Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs – oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Vi erbjuder byggmaterial och gör-det-själv-produkter av hög kvalitet till bästa pris, på ett enkelt och schysst sätt. Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 40 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter


Huvudpartner Student consulting

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som under det senaste året har tillsatt 17 406 jobb i Sverige, Norge och Danmark. Tillsammans med föreningslivet kan vi bidra till positiv samhällsutveckling genom inkludering, nätverk, jobbskapande och integration. Varje dag arbetar vi utifrån vår mission att sätta fler människor i jobb till branschens nöjdaste kunder. Hos oss möter företag sina framtida medarbetare och jobbsökande sin framtida arbetsgivare. Meet Your Future.


Nationella partners

Nationell partner NEH

Nationell partner Folksam


Officiella partners

SunPine, Pite Havsbad, Norr Media, Sparbanken Nord, Bilkompaniet, Wibax,