Välkommen till Piteå och SM-veckan 2022

Sommartid är Piteå en solig kustpärla med härliga stränder för bad och vattenlek, vintertid med snö och fruset hav är Piteå ett eldorado av vinteraktiviteter.
Utbudet av nöjen, aktiviteter och evenemang är stort och varierande, med valmöjligheter för både liten och stor. Inför SM-veckan i Piteå 2022 går piteborna man ur huse och välkomnar dig till en mästerlig folkfest. Sällan är sömnen så behaglig som när du precis upplevt något som gett dig helt nya intryck. Piteåbornas värdskap är vida känt oavsett om du väljer att bo prisvärt eller sova flärdfullt, centralt eller närmare naturen.

Bo i SM-byn på Pite havsbad

Boende för alla smaker

Sällan är sömnen så behaglig som när du precis upplevt något som gett dig helt nya intryck. Piteåbornas värdskap är vida känt oavsett om du väljer att bo prisvärt eller sova flärdfullt, centralt eller närmare naturen.

Mästerligt och hemtrevligt

Mitt i centrum står regionens nya landmärke, Kust Hotell & Spa. En 53 meter hög byggnad med magnifik utsikt över hela Piteå. Piteå Stadshotell, anno 1906, är precis så charmigt och välbevarat som ett stadshotell ska vara, fyllt till bredden med kristallkronor och levande historier. Furunäset Hotell & Konferens ligger i en historiskt vacker borgmiljö, och det nybyggda golfhotellet ligger granne med en 27-hålsbana, restaurang och vackra skidspår vintertid. Pite Havsbad är en av nordens största turist- och konferensanläggningar och inför SM-veckan förvandlas anläggningen till en SM-by där även flera av idrotterna kommer att kora sina mästare. Här finns förutom boende, aktiviteter för hela familjen som spa, lekland, äventyrsbad och padel. När kylan har färgat kinderna röda och dagens program är klart kan du värma dig i bastun, kanske koppla av i ett spa, eller bara krypa ner mellan nybäddade lakan och drömma dig bort. Alla våra boendealternativ hittar du på pitea.se/bo

Varmt välkommen till Piteå!
Upptäck mer av Piteå på visitpitea.se