Byggmax ansluter till SM-veckan-familjen och blir, tillsammans med RF:s mångåriga partner Svenska Spel, huvudpartner för evenemanget de kommande åren.

SM-veckan, som startades 2009, är idag ett av Sveriges största årligen återkommande idrottsevenemang. SM-veckan hålls varje år på olika orter i Sverige, vinter respektive sommar. SM-veckan är öppen för Riksidrottsförbundets medlemmar, 71 specialidrottsförbund som representerar upp emot 210 idrotter. SM-veckan arrangeras av Riksidrottsförbundet i samarbete med berörda specialidrottsförbund och värdstaden. Sveriges Television är sändande bolag.

-Det är väldigt glädjande att Byggmax blir del en av SM-veckan och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete för att ytterligare stärka ett av Sveriges populäraste idrottsevenemang, säger Jörgen Persson, chef Evenemang och marknad, Riksidrottsförbundet.

Byggmax går in som ny huvudpartner för SM-veckan från och med SM-veckan vinter i Piteå 2022.

-Byggmax tycker att alla – oavsett budget eller tidigare erfarenhet – har rätt till kunskap och självförtroende att fullfölja sina byggdrömmar. Därför känns det självklart att vi ska stödja Sveriges idrottare att förverkliga deras idrottsdrömmar. Att få möjlighet att vara med i den här folkfesten, som SM-veckan är, känns helt rätt för oss säger Sanna Westman, marknadschef på Byggmax.

För mer information kontakta:
Jörgen Persson
Chef Evenemang & marknad, Riksidrottsförbundet
Mobil: 0733-220 221
E-post: [email protected]

Sanna Westman
Marknadschef Byggmax
Mobil: 076-119 00 91
E-post: [email protected]