Här hittar du praktisk information för dig som är lokal arrangör/förening för en deltagande idrott under SM-veckan vinter i Borås 2021.

Arrangörs- och föreningsträffar
Anmälningslänkar till varje träff kommer att läggas ut här samt i nyhetsbrevet. Se Nyhetsbrev och dokumentation för dokumentation från tidigare träffar. Nedan arrangörsträffarna är obligatoriska för lokal arrangör.
26.11.20
Online
18.00-19.00
Digital infokväll: Arrangörsträff SM-veckan Borås Anmäl dig
18.00-19.00
Digital infokväll: Arrangörsträff SM-veckan Borås
26.11.20
Online
Välkommen till Arrangörsträff med information och avslutning av SM-veckan Borås 2021. Träffen sker digitalt och länk skickas ut till anmälda deltagare samma dag, den 26 nov. Anmäl dig
Kompletterande utbildningar
Utbildningarna nedan är ett kompletterande utbildningar. Du väljer själv om du vill delta på plats eller digitalt. Här listas aktuella utbildningar. Samtliga utbildningar arrangeras av RF-SISU Västra Götaland.
24.11.20
Online
17.30-21.00
Digital utbildning: Öka föreningens intäkter vid tävlingar, cuper och arrangemang Anmäl dig
17.30-21.00
Digital utbildning: Öka föreningens intäkter vid tävlingar, cuper och arrangemang
24.11.20
Online
Vad är viktigt att tänka på för att få publik, besökare och deltagare till matcher, tävlingar och evenemang? Vad är det som attraherar dagens och framtidens publik och åskådare? Vi går igenom de olika stegen föreningen bör jobba med för att skapa ett långsiktigt och lönsamt biljettoch publikrekryteringsarbete. Vi skapar en större förståelse för hur man kan bearbeta och nå fram till publik och åskådare. Under utbildningen tar vi även upp ämnet hållbar sponsring. Utbildningens innehåll: • Sportmarknadsföring • Varumärkesutveckling inom idrotten • Intressentmodellen • 5 grundläggande principer om fan engagement • 6 rekommendationer om kunskap om våra fans • Trender och framgångsexempel • Verktyg för framgång i kampanj- och försäljningsarbete • 8 steg till hållbart sponsorskap Inför utbildningen förväntas deltagaren titta på en film och göra ett förberedelsearbete. Anmäl dig
17.01.21
Sjuhäradshallen eller via länk
09.00-13.00
HLR- och skadeutbildning Anmäl dig
09.00-13.00
HLR- och skadeutbildning
17.01.21
Sjuhäradshallen eller via länk
Att ha kunskaper om hur du bör agera när olyckan är framme ger trygghet både för dig och evenemangets besökare. Du får kunskaper om hur du bör agera vid hjärt- och lungräddning. Vi går även igenom akut skadebehandling och hur du bör agera vid vissa sjukdomsfall. I samband med utbildningen får du tillgång till webbportalen Akut skadebehandling. Utbildningens innehåll: Så agerar du vid ett hjärtstopp Vanliga skador/idrottsskador Akut skadebehandling Det bör en skadeväska innehålla Allegiska reaktioner, astma, diabetes, epilepsi, feber och infektioner Råd till den sjuke/skadade Målgrupp Funktionärer vid evenemang och idrottsledare, föräldrar, alla personer som vill lära sig HLR och mer om akut omhändertagande. Anmäl dig

Coronaanpassade utbildningar och träffar

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer när vi arrangerar utbildningar och träffar. Vi erbjuder digital närvaro på samtliga våra träffar, möten och utbildningar.

Tänk på att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma, även vid lätta symptom.


Utbildningsprogram

Sugen på fler utbildningar? Du vet väl att RF-SISU Västra Götaland erbjuder ett gediget utbud utbildningar, kurser, lärgrupper och mycket mer för att stötta och utveckla er förening.

Här hittar du utbildningsprogrammet för hösten och våren