Vilka vi är

SM-veckan är ett av Sveriges största, årligen återkommande, idrottsevenemang.  SM-veckan är svenska mästerskap för seniorer i olika idrotter i en och samma stad under en vecka. Med SM-veckan vill vi öka intresset för idrottsrörelsen och dess olika grenar samt att öka SM-tävlingarnas status.

Med SM-veckan vill vi synliggöra idrottsrörelsens mångfald och samhällsnytta. Vi vill öka intresset för de svenska mästerskapen och visa upp idrottsrörelsens bredd genom att samla större och mindre idrotter i ett gemensamt evenemang. SM-veckan är en folkfest med idrott i världsklass, upplevelser och underhållning samt en arena för möten och innovation.

SM-veckan genomförs varje år på olika orter i Sverige, vinter och sommar och är öppen för RF:s medlemmar, 73 specialidrottsförbund, vilka representerar upp emot 210 olika idrotter.

SM-veckan arrangeras av Riksidrottsförbundet i samarbete med berörda specialidrottsförbund och aktuell värdstad. Sveriges Television är sändande bolag.

Vår webbplatsadress är: https://smveckan.se.

Vilken typ av data vi samlar in och varför vi samlar in den

– SM-veckan samlar in anonymiserad data över vilka delar av vår app används så att vi kan fortsätta förbättra vår app för dig som användare.

– SM-veckan samlar in anonymiserad data ifall appen skulle sluta fungera för att kunna åtgärda det och se att appen fungerar för dig som användare.

– SM-veckan sparar en unik identifierare som kan kopplas till din enhet om du väljer att aktivera push-notifikationer för att kunna uppdatera dig med aktuella nyheter och meddelanden. Du kan alltid välja att avaktivera den funktionaliteten.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar aldrig med oss av data till tredje part. Den data som vi samlar in är anonymiserad så att vi aldrig ska kunna identifiera en enskild individ.