Borås - en plats för segrar

Med envisa knallesteg har vi alltid tagit oss framåt. Genom stadsbränder och tekokris har vi kämpat för att göra Borås till vad det är idag. På mode- och textilmässor världen över är Borås en välkänd stad och pratar du med konstintresserade kommer de snart bubbla entusiastiskt om stadens fantastiska utbud inom konst, skulpturer och street art.

Borås är helt enkelt en stad där det bubblar av det mesta. Det byggs som aldrig förr. Caféer och restauranger poppar upp i vart och vartannat gathörn och då har vi inte ens börjat prata om utbudet, närheten och en fantastisk natur runt knuten.

 

 

Idrottsstaden Borås

Idrottsstaden Borås präglas av både bredd och spets med ett starkt och engagerat föreningsliv. Vi samverkar för idrotten på det lokala planet och för stora nationella och internationella idrottsevenemang. Borås vill framåt och vår ihärdighet, samarbetsförmåga och kämparglöd har tagit oss långt. Vi har många ”fighter” på vår meritlista, det gör oss starka. Den 1-7 februari välkomnar vi SM-veckan för tredje gången där vi ser fram emot kommande segrar.

 

Glädje och stolthet

SM-veckan vinter i Borås ska fyllas av idrott, glädje och stolthet genom att agera hållbart, skapa möten och ge upplevelser. Den ska också vara ett idrottsevenemang i världsklass i samverkan med och som en viktig del av 400 anledningar att fira stadens 400-års jubileum 2021.