Första veckan i juli kommer Halmstad att präglas av nervös uppladdning, fokuserade idrottare och skönt klirrande medaljer. Då är det nämligen SM-veckan. Under SM-veckan genomförs också Mötesplats SM-vecka, en arena för samtal om ämnen som aktuell forskning, idrott och besöksnäring. Datumen du ska hålla koll på är 30 juni – 2 juli.

Mötesplats SM-veckan, bjuder på massvis av inspiration och kunskap för att ge dig nya verktyg och idéer för att lättare kunna svara mot de behov av innovation och inkludering som vi tror kommer att känneteckna framtidens idrott och evenemang.

Mötesplats SM-veckan är en samlingsplats som vänder sig till dig som på ett eller annat sätt har kopplingar till idrott och/eller evenemangsutveckling. Här skapar vi tillsammans en arena där vi samtalar om ämnen som befinner sig i skärningspunkten mellan forskning, idrott och besöksnäring.

Med utgångspunkt i just den andan kommer vi att bjuda på ett antal föreläsningar och seminarier. Hur kan man kombinera elitidrott och studier? Vilken betydelse har idrotten för integration? Hur kan man använda stadsplanering för att skapa mer naturlig rörelse? Hur skapar vi framtidens evenemang? Hur kan fler få möjlighet att idrotta efter sina egna förutsättningar? Och vilka ingredienser krävs för att skapa en tränings-miljö där de aktiva vill stanna länge? Det är innehållet i några av de programpunkter vi kommer att erbjuda.

Alla föreläsningar och seminarier kommer att erbjudas digitalt. Om restriktionerna ändras kan programmet också komma att erbjudas fysiskt på plats.

Inom kort kommer programpunkter och tider att presenteras och du kommer också att kunna anmäla dig till föreläsningar och seminarier.

Vid frågor kontakta
Åsa Agmyr, RF-SISU Halland