Nu är dagsprogrammet för SM-veckan vinter i Luleå/Boden klart. Och med SM-mössan på huvudet, din entrébiljett till alla tävlingarna, missar du inget. SM-veckan vinter genomförs 20 – 26 mars, 2024.

Det är flera nya idrotter på programmet när SM-veckan vinter kommer till Luleå/Boden i slutet av mars 2024. Nya idrotter är cheerleading och fäktning samt bågskytte som gör debut på en vintervecka. Flera idrotter är tillbaka på programmet, bland annat alpinrodel, skidskytte och armbrytning som tillsammans med SM-veckanklassiker som längdskidor och x-trial ska göra upp om medaljerna. Även flera paraidrotter finns med på programmet. Längdskidor para kör sitt första officiella SM och armbrytning, bänkpress och simulatorgolf inkluderar para-klasser i sina mästerskap. Över 20 idrotter kommer att göra upp om medaljerna när de ska kora sina svenska mästare på den hittills nordligaste SM-veckan.

– Äntligen är pusslet lagt och vi är glada att kunna presentera SM-veckans dagsprogram. Det kommer bli en härlig mix av högklassiga idrotter. Vi planerar även för AfterSport, SM-festen som ramar in veckan med kringaktiviteter och underhållning.  Glöm inte att planera in i era kalendrar och köp din mössa, säger Sandra Ottosson, lokal projektledare för SM-veckan Luleå/Boden 2024.

Dessvärre tappar SM-veckan i Luleå/Boden tävlingarna i rallysprint som planerades på Boden Energi Arena. Dock kommer det finnas bilsport på programmet. E-sport racing kommer att genomföras som planerat.

De flesta idrotter kommer att avgöras på Luleå Energi Arena, Pagla Skidstadion och Sunderby Sporthall men det planeras även tävlingar på ormberget, Strajk Alley och i Storklinten.

Här hittar du dagsprogrammet >>


SM-mössan – din entrébiljett till tävlingarna

Försäljningen av SM-mössan har nu i full gång i Luleå och Boden. SM-mössan fungerar som en entrébiljett till tävlingar och kringevenemang på SM-veckan i Luleå och Boden. Med SM-mössan på huvudet missar du inget.

SM-mössan kostar 299 kr när du förköper den och då stöttar du också det lokala föreningslivet.

Här kan du köpa SM-mössan (extern sida)