Under veckan kommer idrott och kultur att gå hand i hand och Piteå kommer att bjuda in till En mästerlig folkfest som inramning till SM-veckan. Här hittar du mer information om En mästerlig folkfest och vad som händer mer än bara idrottstävlingar. Du hittar också busstidtabeller för gratisbussarna som går till arenorna samt tillgängligheten på SM-veckan.

SM-mössan och entréer

Mössan fungerar som entrébiljett till alla idrotter och ger inträde till alla de 16 idrotter som kommer att genomföra sina SM-tävlingar under SM-veckan i Piteå 23-28 mars 2022.  Köper man mössan/biljetten på plats under SM-veckan kostar den 350 kr. Fri entré barn/ungdom till och med 15 år. Det går även att lösa enstaka entréer.

Mer om SM-mössan och entréer (extern länk)

En mästerlig folkfest

Under SM-veckan kommer kultur och idrott att vävas samman och bjuder in till en mästerlig folkfest. Upplev värme, gemenskap och vimmel då stans gator, torg och arenor bjuder på ett fyrverkeri av happenings med musik, marknad, dans och uppvisningar.

Det händer på En mästerlig folkfest (extern länk)

Ta bussen till arenan!

Under 23-28 mars åker du enkelt, bekvämt och gratis till och från arenorna med våra extrainsatta bussar som sponsras av Sparbanken Nord. SM-bussarna utgår från Nolia vid fotbollshallen och går direkt till de olika tävlingsarenorna.

Så här går bussarna (extern länk)

Tillgänglighet på SM-veckan

SM-veckan Piteå 2022 har certifierat sig som ett Hållbart Evenemang genom organisationen GreenTime AB. Det innebär bland annat att SM-veckan Piteå ska vara öppet och tillgängligt för alla. SM-veckan Piteå har ett nära samarbete med God Assistans i Norr AB. De har besiktat och godkänt alla tävlingsarenor inför evenemanget 23-28 mars.

Tillgänglighet på SM-veckan (extern länk)