Under veckan bjuder Skövde in till SM-festen After Game som inramning till SM-veckan. Här hittar du mer information om After Game och vad som händer mer än bara idrottstävlingar. Du hittar också busstidtabeller för shuttlebussarna som går till arenorna samt tillgängligheten på arenorna. You’re invited till idrottsfesten!

SM-mössan och entréer

Mössan fungerar som entrébiljett till alla idrotter och ger inträde till alla de 16 idrotter som kommer att genomföra sina SM-tävlingar under SM-veckan i Skövde.  Köper man mössan/biljetten på plats under SM-veckan kostar den 350 kr. Fri entré barn/ungdom upp till 18 år. Det går även att lösa dagsentréer per arena.

Läs mer om SM-mössan och entréer (extern länk)

Buss, tåg, parkering och shuttletrafik

Under SM-veckan vill vi som värdstad gärna att så många besökare som möjligt tar sig fram till fots och via kollektivtrafik eller shuttlebuss. Här kan du läsa allt om hur du tar dig hit och runt.

Hitta hit och runt

SM-festen After Game

After Game är SM-festen i Skövde som ramar in SM-veckan. Den kickar igång på tisdagen den 31 januari med en maffig invigningsparad och fortsätter sedan med aktiviteter och underhållning varje dag. På Hertig Johans torg kommer idrottstävlingarna att visas på storbildsskärm och där finns även scouternas barnområde och ett varierat matutbud med bland annat olika food trucks. Missa inte när Skövdes musikgenier hyllas av Showkanalen, livemusik med inga mindre än Hanna Ferm och Medina och mycket mer!

Allt om SM-festen!

Tillgänglighet på arenorna

SM-veckan vinter går av stapeln på fyra olika arenor, tre i Skövde och en i Falköping. Här kan du läsa mer om arenorna och vilka faciliteter du hittar där, så som tillgänglighet, servering, toaletter, parkering och kollektivtrafik.

Tillgänglighet och faciliteter på arenorna