SM-veckan går in på upploppet. Men det finns massor av avgörande ögonblick kvar att se och massor av mästare kvar att kora. 

Efter ett par dagars paus drar SM i längdskidor igång igen. Kl. 09.20 är det dags för damernas 15 km, 10.35 börjar herrarnas 30 km.

Det har varit ett händelserikt mästerskap hittills för Elina Rönnlund från IFK Umeå. En felåkning i sprinten blev förödande. Respass redan i kvarten. Revanschen kom direkt – guld på 10 km följande dag. Vad får vi se i dag från den formstarka åkaren?

Flera åkare från landslagets träningsgrupper finns på plats i Billingenbacken för att göra upp om medaljerna i parallellslalom. Grenen fungerar som vanlig slalom med skillnaden att två banor går parallellt med varandra i backen.

Missa inte chansen att se den här häftiga publiksporten med start kl. 09.45 i Billingenbacken. Håll koll på bland andra Anna Swenn Larsson, JVM-medaljören Adam Hofstedt och tvåan i Europaslalomcupen Cornelia Öhlund.

Den kallas för världens äldsta idrott. Det är en av de äldsta formerna av kraftmätning som man överhuvudtaget känner till. Brottning har varit ett populärt inslag på många mästerskap. Kanske för att den har fostrat fler olympiska medaljörer än någon annan idrott i Sverige.

kl. 10.00 drar dag två av SM i brottning igång i Arena Skövde. Håll koll på Jonna Malmgren i damernas fristil. Hon är regerande europamästarinna i 53-kilosklassen och en av två brottare som har fått en biljett till EM.

Lag-SM i boule är betydelsefullt på många sätt. Förutom chansen att titulera sig svensk mästare får det vinnande laget representera Sverige i Europacupen. Det ryktas om det bästa startfältet genom tiderna. Håll koll på La boule Dor från Malmö som är en av favoriterna. De utmanas av den nya och storsatsande klubben Rabeluob från Stockholm. Kl. 09.30 startar mästerskapet i Lillegården.

Missa inte heller
09.00–16.o0 Boccia
10.00–18.00 Styrkelyft
11.00–16.50 Kyokushin