SM-veckan går in på sista dagen med motorsöndag och mästerskap i flera häftiga danser. 

SM i längdskidor går in på sista tävlingsdagen. Uppskattad bland åkarna – uppskattad av publiken. Det är dags för stafett. Sju lag är anmälda på damsidan, på herrsidan är det 35 lag med.

I lag IFK Umeå finns två svenska mästare från tidigare i veckan med i Elina Rönnlund och Linn Sömskar. Kl. 09.05 drar stafetten igång i spåren på Billingen.

Danssport har varit ett populärt inslag i SM-veckans program flera gånger. Och det är alltid otrolig stämning i arenan. Flera olika grenar står på schemat. Det blir mästerskap i tiodans, hiphop, disco, slowdance och modernt/lyrical jazz.

Det finns massor av skickliga dansare på plats. Håll koll på är Filippa Mann i grenen hip hop solo. Hon är rankad etta i både solo och duo och tävlar för Art Dance från Falköping. Tävlingarna drar igång kl. 09.15 i Arena Skövde.

Falköpings MK har jobbat stenhårt för att få till så bra förutsättningar som möjligt för rallysprinten. Det milda vädret har spelat arrangörerna ett spratt. Beslutet togs att satsa på att köra på grus istället för på is, vilket betyder sommardäck istället för vinterdäck.

Rallyt drar igång kl. 10.30 på Falköpings Motorstadion. Håll bland annat koll på Pontus Tidemand. Han kommer vilja försvara titeln från SM-veckan i somras. Den här gången kör han med kartläsaren Julia Thulin.

Missa inte heller
Simulatorgolf – Paragolf, 08.00, Arena Skövde
Boccia, 09.00, Lillegården
Boule, 09.00, Lillegården