Mellan 27 juni och 2 juli arrangeras SM-veckan i Umeå. Nu söker Umeå kommun dig som vill vara volontär och vara med och skapa en minnesvärd och unik upplevelse för besökarna på plats. Om du brinner för evenemang, är ansvarstagande och flexibel, sök som volontär under SM-veckan!

Som volontär är du Umeås och SM-veckans ambassadör och en viktig medspelare för att kunna genomföra arrangemanget. Du kan få hjälpa till med lite allt möjligt, exempelvis skjutsa personer som behöver ta sig mellan olika platser, hjälpa till att sätta upp skyltar, vara värd som möter besökare i entréer eller liknande. Du anger själv i ansökan vad du helst hjälper till med under veckan.

Som volontär under SM-veckan kommer du även att få gå en utbildning inför SM-veckan som arrangeras 18 juni, klockan 15–17.

Att vara volontär är ett ideellt engagemang och det innebär att du inte får betalt. Du får volontärkläder och lunch under de dagar som du är volontär. Kommunen står ej för boende.

Du får också två frukostcheckar vardera för två personer av SM-veckans samarbetspart Nordic Choice Hotels. Checkarna är giltiga under ett år och kan användas på något av deras hotell i Norden. Som volontär är du även med i utlottning av en hotellnatt för två personer på något av deras hotell.

Läs mer om uppdragen och ansök här (extern länk)