Mästerskap i nio idrotter pågår runtom i Linköping under SM-veckans tredje tävlingsdag.

Kl. 09.30 är det dags för dag två av SM i hopprep. I går avgjordes lagtävlingen. Nu är det dags för den individuella tävlingen, tänk höga hopp och snygga trick, kl. 09.30 i Vasahallen. Spana in reportaget från igår för att få bättre koll på sporten.

SM i bowling går in på sista tävlingsdagen – dags att göra upp om medaljerna. Håll extra koll på Joline Persson som är regerande mästare och direktkvalificerad till finalen. Hon vann VM-guld i mixed 2021 och silver i dubbel. På herrsidan tävlar stjärnan Jesper Svensson. Han har bland annat vunnit elva titlar på den amerikanska proffstouren. Kl. 10.00 drar det igång i Sporthallen.

Paracykel är för personer med fysiska funktionsnedsättningar samt synskadade eller blinda. På SM ingår disciplinen jaktstart med cykeltypen racer. Atleter med olika funktionsnedsättningar samt både kvinnor och män möter varandra i en och samma tävling. Missa inte att hålla koll på superstjärnan Anna Beck som tagit dubbla VM-guld och paralympiskt silver 2021 i Tokyo. Startskottet går 11.30 på Citybanan.

Kl.15.20 är det dags för SM i rullskidor och grenen masstart i Citybanan. Håll koll på Linn Sömskar som är världscupåkare både på snö och asfalt. Bland annat vann hon guld i både sprint och lagsprint på VM i rullskidor i Lettland 2019.

Missa inte heller…

… bangolfen som drar igång klockan 08.00 på Vidingsjö motionscentrum.
… padeln ska avgöras – finalerna startar klockan 09.00 på WAP Tornby.
… simningen fortsätter med bland annat 50 meter frisim för herrar och 50 meter fjärilsim för damerna. Start klockan 09.00 på Tinnerbäcksbadet.
… cricketturneringen startar 09.30 på Vidingsjö motionscentrum.
… kyokushin karate gör entré i SM-veckan på Stora torget klockan 10.00.

Spana in programmet runt SM-veckan 
SM-veckan på SVT Play