After Game

After Game är SM-festen i Skövde som ramar in SM-veckan. Den kickar igång på tisdagen den 31 januari med en maffig invigningsparad och fortsätter sedan med aktiviteter och underhållning varje dag.

På Hertig Johans torg kommer idrottstävlingarna att visas på storbildsskärm och där finns även scouternas barnområde och ett varierat matutbud med bland annat olika food trucks.

På onsdagskvällen kommer Skövdes musikgenier hyllas av Showkanalen med gästartister med ett fartfyllt potpurri av musikpärlor signerat artister och låtskrivare från Skövde.

Torsdagskvällen bjuder på körfest och fredag och lördag blir det livemusik med inga mindre än Hanna Ferm respektive Medina.

På lördagen blir det också en riktigt familjefest med bland annat minidisco, godisregn och musikframträdanden.

Entrén till Skövde kulturhus förvandlas under onsdag till lördag till en lounge med DJ, livemåleri, pop up-shower och servering. Inne i Kulturhusets olika lokaler blir det författarsamtal, föreläsningar, konstutställning, teaterföreställningar, film och musik. Sedan fortsätter kvällens fest på flera krogar och platser i staden med liveartister.

På Kulturlabbet blir det aktiviteter och inspirerande kulturinslag för unga. Fler programpunkter kommer att erbjudas i centrum från aktörer såsom Svenska Kyrkan, Balthazar och Commerce.

Läs mer om After Game

Mötesplats SM-veckan

Onsdag till fredag arrangeras SM-veckans mötesplats på Skövde Kulturhus, där idrotten möter forskare, föreläsare, politiker och andra aktörer i spännande seminarier. En av höjdpunkterna blir Dean Kriellaars, kanadensisk expert och ambassadör för rörelseförståelse. Dessutom kommer besökare till SM-veckan att erbjudas chansen att själva prova på idrottsaktiviteter på en rad platser i anslutning till tävlingarna.

Läs mer om Mötesplats SM-veckan

Alla tider samt vilka idrotter du kan prova på under SM-veckan hittar du i programmet.