I sommar är det äntligen dags för SM-veckan i Linköping och Mötesplats SM-veckan, men redan 24 maj gör Mötesplatsen ett nedslag på Linköpings universitet.
På programmet stå tre föreläsningar på teman som att förebygga idrottsskador, mental hållbarhet inom idrotten och våld mot barn inom idrotten. Föreläsningarna genomförs som hybrid och du kan delta på plats eller digitalt.

Tisdag 24 maj

12.30-15.30
Mötesplats SM-veckan på Linköpings universitet

Program

  • Förebygga idrottsskador
  • Mental hållbarhet inom idrotten
  • Våld mot barn inom idrotten

Läs mer och följ sändnigarna här


Det här är Mötesplats SM-veckan Linköping 

SM-veckan i Linköping 2022 är den mest jämställda SM-veckan genom tiderna, och Mötesplats SM-veckan är en del av den och det präglar således även innehållet. Mötesplatsen går av stapeln dels den 24 maj på Linköpings universitet och den 28 – 30 juni 2022 på Linköping Konsert & Kongress under SM-veckan.

Till programmet för Mötesplats SM-veckan

Med idrotten i fokus lyfts viktiga frågor för regional och nationell utveckling. Spännande föreläsningar med intressanta gäster kommer hållas som leder till inspiration och ökad kunskap inom aktuella ämnen och forskning.

Mötesplats SM-veckan i Linköping arrangeras i samarbete mellan Riksidrottsförbundet, RF-SISU Östergötland, Linköpings Universitet, Linköpings kommun & Visit Linköping