Det här är Mötesplats SM-veckan i Luleå/Boden

Mötesplats SM-veckan är en del av SM-veckan och en arena för föreläsningar och intressanta träffar inom olika områden, med start redan under hösten 2023 och ända fram till SM-veckan i mars 2024.

Mötesplats SM-veckan i Luleå/Boden är ett samarbete mellan Riksidrottsförbundet, RF-SISU Norrbotten, Luleå kommun och Boden kommun.


Här kan du läsa mer om de olika föreläsningarna och träffarna

Bra är det nya bäst – verklig motivation och arbetslust

Vad är det som skapar hållbar motivation och arbetsglädje på riktigt? Den prisbelönta föreläsaren Olof Röhlander pratar om sånt som spelar roll – förändring, eget ansvar, att hantera press och att bättre komma överens med varandras olikheter.

Välkommen till en inspirerande, rolig och lärorik stund om hållbar motivation, fylld med energi, skratt och igenkänning där innehållet är sprunget ur forskning och föreläsaren Olof Röhlanders egna erfarenheter.

Tid: Tisdag 5 december kl 19:00-20:30

Plats: Luleå tekniska universitet, lokal B192

Fri entré

Om föreläsaren: Olof Röhlander är författare och licensierad mental tränare. En inspiratör i världsklass. Läs mer om Olof Röhlander här >>

Övriga programpunkter:
Sandra Ottosson från SM-veckan Luleå/Boden:  Om allt roligt som kommer hända i Luleå och Boden den 20-26 mars 2024. SM-mästare koras i ett 20-tal idrotter och AfterSport–SM-festen ramar in veckan med kringaktiviteter och underhållning.

Joakim Abrahamsson, verksamhetsledare för elitidrott på Luleå tekniska universitet: Om hur aktiva ges förutsättningar att satsa på dubbla karriärer, med studier och elitidrott.

Läs mer och anmäl dig här>> 

(Anmälan: Senast söndag 3 december, drop-in i mån av plats)

 


Kommande aktiviteter Mötesplats SM-veckan

  • Politikerträff 13 mars 2024, Luleå
  • Träff med regionala evenemangsnätverket, 22 mars, Boden

Mer information om varje träff kommer